avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Dacă un bărbat, colegul soțului meu, a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Dacă un bărbat, colegul soțului meu, a afirmat ...

Bună ziua!
Dacă un bărbat, colegul soțului meu, a afirmat către toți colegii săi, în afara soțului meu (căruia i se aruncă anumite aluzii periodic, însoțite de zâmbete ironice), că ar fi avut relații intime cu mine, deși nu îl cunosc dinainte de căsătorie, nu mă simt cu nimic vinovată, nici măcar cu un gând sau o glumă,dar am locuit cu soțul meu după căsătorie o perioadă de doi ani în apartamentul alăturat de al lui, cum pot să îmi apăr reputația? Nu doresc nici dușmanilor mei momentele prin care trec, știind că nu sunt cu nimic vinovată, dar râd atâția oameni!! Nimeni nu zice nimic fățiș, doar aluzii care strică echilibrul psihologic al meu, al soțului meu și, implicit, liniștea familiei mele!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:51, 11 August 2020
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
<Dacă un bărbat, colegul soțului meu,...>. Care bărbat? Bărbații nu fac chestii dintr-astea. Poate <Un frustrat, colegul soțului meu...>
E o vorba din batrâni: Gura lumii nici pământul nu o astupă! Chestiunea e: Soţul vă IUBEŞTE? În această ipostază ARE ÎNCREDERE ÎN DVS.! Iubirea este şi 100% ÎNCREDERE! Restul vor rămâne BÂRFE!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptate, dar din pacate, in mioritica mentalitate romaneasca, BARFELE care raman conteaza cel mai mult... Adevarul nu este interesant, e mai suculenta Barfa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti demonta minciunile punand intrebari : Unde, Cum, Cand, Cu cine. Punand pe cel care va acuza sa povesteasca cat mai amanuntit unde , cum , cand, cu cine si pe urma sa povesteasca de la sfarsit la inceput. Nu va fi in stare sa povesteasca pe sarite sau de la sfarsit la inceput pentru ca nu isi poate tine minte minciunile. Nu va fi in stare sa dea raspuns la intrebarile dumneavoastra sau ale sotului dumneavoasra, de a da detalii despre unde , cum, cand; cu cine. Inclusiv pe toti care va acuza si rad ii intrebati cu calm : unde, cand, cum, cu cine. Daca aveti semne particulare sa le descrie. Mai mult ca sigur mincinosul are antecedente in a minti : Un mincinos patologic minte de 3 ori in 10 minute, prin urmare cautati si vorbiti cu familia lui cu alte persoane care il cunosc si poate au patit la fel ca dvs. Cu cat va aparati mai hotarat si autentic, cu atat vor fi rusinati sa mai spuna ceva.. As porni o campanie de vizite la familiile lor. De obicei exact aia care acuza, sunt asa cum vorbesc despre altii, sau cu alte cuvinte : "hotul striga hotii". De asemeni ca o paranteza: discutii despre sex si acte sexuale fanteziste fac persoanele bolnave de schizofrenie, poate reusiti sa aflati de la familie daca are probleme in a inventa intamplari care nu exista. Mai mult ca sigur persoana respectiva are probleme la el in familie, cu vecinii sau cu prietenii, si probabil probleme de sanatate..
Ultima modificare: Marți, 11 August 2020
route, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc tuturor! În fiecare răspuns de aici am găsit câte o rază de speranță, câte ceva care să mă încurajeze să continui. Să nu credeți că îmi este ușor! Am de partea mea dragostea soțului și a familiei, dar mie nu-mi pică bine, totuși, fața lui după o zi în care mai aude ceva fugitiv, sau mai surprinde un zâmbet mârșav! Nu-mi reproșează nimic, fiindcă nu are ce, dar eu mă simt neputincioasă, deși am dreptate totală!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt in divorț și soția ma tot acuza in sms-uri ... Sorin7777 Sorin7777 Buna ziua Sunt in divorț și soția ma tot acuza in sms-uri cum aș avea o alta familie si copil! Întrebarea mea este o pot da in judecată pentru acuzați ... (vezi toată discuția)
O vecina de a mea... Nicu2011 Nicu2011 Buna ziua. Am o problema cu o vecina , care locuieste singura, la vreo 40 de ani, locuieste sub apartamentul meu, care, sistematic, minte vecinii si ... (vezi toată discuția)
Avocati scutiti de codul penal? dar cei pe care-i reprezinta? justice123 justice123 Avocatii sunt scutiti de a putea fi acuzati de marturie mincinoasa? Dar fiindca sunt mandatarii celor pe care-i reprezinta? Asta nu inseamna ca cei ... (vezi toată discuția)