avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua, as vrea sa știu pot face contestație la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua, as vrea sa știu pot face contestație la o amneda ...

Bună ziua, as vrea sa știu pot face contestație la o amneda primita azi pe autobuz, aveam bilet dar sunt abea mutata din Tg Jiu în Cluj Napoca și biletul era pt zona 1 neștiind ca aici e cu zone, era valid, mau oprit find și însărcinată in 9 luni și cu 2 copii minori mau dat jos în soare să-mi facă amenda 200 de lei căci biletul nu era valid pt aceea calatoriespevific am aflat apoi ca trebuia sa cumpăr bilet de 4 lei și aveam de 5 lei, ori plăteam 50 de lei pe. Loc ori amenda.
Nu mi se pare ok sa iei amenda fiind prima abatere și având bilet de călătorie valid dar din greșeală. Pe alta ruta. Ce pot face mulțumesc anticipat
Buna ziua,
Incercati dar nu cred sa aveti sanse.
Platiti jumatate din minim si contestati aratand ca ati platit nu ca sa va recunosteti vina ci ca sa puteti folosi acea posibilitate de a plati 1/2
Poate nimeritiun jude înțelegător și va preschimba amendă în avertisment.Faceti contestație,precizati tot ce ati spus aici si poate aveti noroc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit suprataxa stb - 80 lei pentru ca, desi aveam pe card ... Crina2260 Crina2260 Am platit suprataxa stb - 80 lei pentru ca, desi aveam pe card 7 calatorii , cand am incercat sa validez cu cardul calatoria , acesta nu a mers ( validatorul ) ... (vezi toată discuția)
Ratb linia 780 catre otopeni deepspirit deepspirit Buna ziua ! Numele meu este Daniel si as dori sa va cer un sfat daca se poate. Ieri in jurul orei 14 am luat traseul 780 catre otopeni. Am luat o cartela ... (vezi toată discuția)
Am luat amenda in autobuz pe motiv ca mi-a expirat calatoria??? MihaelaSo MihaelaSo Buna ziua, am luat amenda in autobuz pe motiv ca cica mi-a expirat calatoria cu 7 minute si ca trebuia sa compostez inca o calatorie. Eu nu am stiut acest ... (vezi toată discuția)