avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Pot face o contestatie in anulare a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Pot face o contestatie in anulare a sentintei definitive ...

Buna ziua,
Pot face o contestatie in anulare a sentintei deinitive emise ca uramare a netimbrari. ( taxa de plata a 20 lei a fost trimisa cu posta dar nu este la dosar ) judecatorul nu a judecat contestatia contraventionala, a emis sentinta definitiva ca urmare a ne timbrari, cu toate ca la ultimul termen am adus copia taxei dar nu a luat-o de buna credinta.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:49, 17 August 2020
Cand a fost trimisa cu posta, in cele 10 zile initiale in care vi s-a solicitat sa compliniti lipsurile? Sau in procedura reexaminarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita / exceptie netimbrata karmagolden karmagolden buna ziua - in cazul in care ti-au respins o contestatie la executare fiindca s-a ridicat exceptia netimbrarii anticipate , adica inainte de prima infatisare, ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)
Probleme ordonanta de plata crysstianno crysstianno Este pentru prima data cand introduc o ordonanta si am cateva nelamuriri ... as dori sa ma corecteze cineva unde gresesc... -Am trimis somatia de plata cu ... (vezi toată discuția)