avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru extravilan. Buna ziua! S-a facut intabularea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru extravilan. Buna ziua! S-a facut intabularea sufrafetelor in extravilan, ...

Buna ziua! S-a facut intabularea sufrafetelor in extravilan, dintr-o localitate, ( gratuit),si acum am constatat ca nu s-a facut intabularea in ordine ci dupa pile! Am ramas fara suprafata agricola, Primaria nu mai are teren acolo unde este Sola, parcela din actul de proprietate! Si se pare ca nu mai are teren , pentruca multi proprietari sunt in aceasta situatie! Cum trebuie sa procedam in aceasta situatie!?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)
Schimbare abuziva a amplasamentului unui teren Sandro20 Sandro20 In mod abuziv (fara acordul proprietarului), primaria dintr-o comuna a schimbat locatia (aceeasi suprafata dar o alta parcela) a unui teren extravilan, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua zugriman zugriman Am un teren care a fost intabulat de o cumnata, fara ca eu sa stiu, dupa moartea sotului. Sunt proprietara terenului pe care i-l mostenesc si i-l ... (vezi toată discuția)