avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Documentele emise de catre o soc cu cap majoritar de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Documentele emise de catre o soc cu cap majoritar de stat,institutie ...

Documentele emise de catre o Soc cu capital majoritar de stat,institutie publica practic, sunt acte administrative?(o legislatie care defineste documentele emise de asemenea institutie). De ex un proces verbal care nu respecta conditiile de intocmire,dar a produs efecte juridice,poate fi contestat separat intr o actiune de contencios administrativ,independent de litigiul de munca pt care a produs efecte? Am intalnit un caz in care un document folosit in litigiu de munca,era fals,dar instanta a statuat ca nu este investita pt a cerceta cazuri de fals. altul fiind petitul.
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2020
romanul11, utilizator

Alte discuții în legătură

Contencios administrativ doar cu bugetarii? alinedelea alinedelea Daca nu esti multumit cum a rezolvat o societate pe actiuni cu capital majoritar de stat, o contestatie / sesizare depusa in urma sustinerii unui concurs de ... (vezi toată discuția)
Disjungere? swamerra swamerra Am un litigiu de dreptul muncii in care se cere anularea dispozitiei privind incetarea de drept a contractului de munca pt limita de varsta +plata indemnizatie ... (vezi toată discuția)
In cat timp poate fi adresata o plangere prealabila de la data constatarii unui calcul eronat al salariului? marinelaciuchi marinelaciuchi Buna ziua! In urma unui control ITM, la institutia la care lucrez, am constatat un calcul eronat al salariului din 1.03. 2014 pana in prezent. In data de ... (vezi toată discuția)