avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Site web unde v-om colabora cu persoane fizice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Site web unde v-om colabora cu persoane fizice

Buna ziua
Urmeaza sa lansam un site web unde v-om colabora cu persoane fizice care realizeaza diferite proiecte si pe care trebuie sa le platim, dar cum facem asta daca noi suntem srl iar ei persoane fizice ( nu au pfa, firme, etc)
Ce anume trebuie declarat la stat, ce declaratii trebuie depuse, cand se depun(lunar, annual, etc) este complicat? Merita lucrat cu persoane fizice, estimam colaborarea cu minim 100 de persoane in decursul unui an.
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:45, 9 August 2020
Cea mai simpla este colaborarea cu PFA pentru ca acestea emit factura si impozitarea nu va mai priveste. Altfel, se considera munca dependenta si se impoziteaza ca salariile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere din venit la sursa e_florin e_florin Buna ziua, as dori sa stiu daca in calitate de persoana fizica avand un contract de colaborare cu o persoana juridica si care i-mi opreste 16% (retineri la ... (vezi toată discuția)
Pfa - impozitare m_andrei m_andrei Salut, Eu lucrez ca programator web si am in portofoliu cateva site-uri pe care le si administrez. Ma intereseaza daca este ok un PFA pentru a emite factura ... (vezi toată discuția)
Incasare numerar intre persoane fizice bogdansbg bogdansbg Buna seara, Apelez la expertiza celor avizati pentru urmatoarea situatie: 1. Sunt persoana fizica si desfasor activitati de prestari servicii. 2. NU ... (vezi toată discuția)