avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Confecționare săbii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Confecționare săbii

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca este legal sa confecționezi săbii decorative pentru vânzare in România.
Sau daca nu este posibil la nivel individul, există asociați unde se pote înscrie o persoană interesantă pentru a putea creea aceaste "arme albe" într-un mod legal?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:14, 8 August 2020
Pot fi considerate arme albe, motiv pentru care pot fi sub incidenta Legii armelor si munitiilor. Gasiti legea pe internet.
Cel mai sigur este sa intrebati in scris, cu nr. de inregistrare/ data la IJP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie arme albe vechi Sebastian Stefan Sebastian Stefan Bună ziua, Sunt interesat de achiziționarea unor săbii din Marea Britanie. Din păcate, nu știu contextul legal așa că vă cer ajutorul. E vorba ... (vezi toată discuția)
"arme albe" - unde începe si unde se sfârseste portul ilegal...? Naganori Naganori Buna ziua, Îmi place deseori sa calatoresc prin locuri unde \"mâna omului nu prea pune piciorul\". :P În scopuri utilitare, port uzual în rucsac un ... (vezi toată discuția)
Am voie să țin o maceta in casă și să merg cu ea la pădure și la camping??? G.Daniel G.Daniel Am o maceta AK47 CCCP și vreau să mă lămuresc daca am voie sa o țin în casă și să merg la campinguri??? Mulțumesc! (vezi toată discuția)