avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara. Am urmatoarea situatie: am o firma in care ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara. Am urmatoarea situatie: am o firma in care sunt asociat ...

Buna seara.
Am urmatoarea situatie: am o firma in care sunt asociat 50% cu cineva, sunt si administrator. In urma cu 4 ani am luat o linie de credit pentru firma, doar eu avalizand biletul la ordin. Anul acesta am cumparat pe numele meu un apartament cu credit ipotecar pe 25 ani. Firma nu mai merge asa bine si urmeaza insolventa. In aceasta situatie, pentru apartamentul pe care eu il detin de cateva luni si pentru care am luat credit, pot sa fiu executata silit?
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 August 2020
TaniaMo, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare bo avalizat in nume personal de catre un fost asociat/administrator HerrK HerrK buna ziua, am mare nevoie de ajutor pls. am fost asociat/administrator intr o firma ce a transformat 2 linii de credit in credit cu scadente fixe. la ... (vezi toată discuția)
Executare imobil veronique48 veronique48 In urma cu 2 ani si jumatate am cumparat un apartament prin programul Prima Casa avand ca si coplatitor pe sotul meu, in prezent sotul meu are ceva probleme, ... (vezi toată discuția)
Executare credit cu garantii per aval pe firma ContSters225650 ContSters225650 Am o problema legata de un credit pe firma care e de 3 ani si care nu il mai pot plati ,creditul este cu garantii per aval cu bilete la ordin avalizate de ... (vezi toată discuția)