Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am fost la primăria de unde aparțin să îmi elibereze ...

Bună ziua am fost la primăria de unde aparțin să îmi elibereze titlu de proprietate pe teren. La primărie au zis ca am acte false pe teren si ca procesul verbal de punere în posesie nu e valabil dar procesul este semnat de primar si secretar si stampilat
Menționez ca pe teren există o locuință făcută cu acte cu proiect și autorizație si plătesc inpozit după el
De la primărie nu vrea să îmi elibereze titlu de proprietate pe motiv ca nu am contract de vânzare cumpărare
Ce mă sfătuiti să fac?
Va adresați un avocat care în cadrul unei consultații juridice după studiul actelor dvs și în urma unei discuții o sa va spuna ce optiuni aveti.Poate va începe o corespondență cu primăria solicitând relatii/un punct de vedete poate e cazul unei acțiuni în justiție,nu putem sa ghicim noi care este situația dvs.
Păi dacă îmi puteți da o soluție mai bună sau un sfat nu doar sa consult un avocat
Dumneavoastră nu sunteți avocat să îmi răspundeți?

Ultima modificare: Duminică, 23 August 2020
gi-jane2, moderator
De unde sa stiu ce acte aveti dvs,de ce considera cei de la primarie ca sunt false,in ce anume consta falsul.in opinia lor etc.Daca puneti in felul asta problema
probabil.o sa așteptați mult și bine sa va rezolvați situația.Este ca si cum solicitați unui medic sa va puna un diagnostic fără să va consulte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am fost la primăria de unde aparțin să îmi elibereze ... Crist7528 Crist7528 Bună ziua am fost la primăria de unde aparțin să îmi elibereze titlu de proprietate pe teren. La primărie au zis ca am acte false pe teren si ca procesul ... (vezi toată discuția)
Cum pot cere specificare documente false intr-o rezolutie dosar penal Roxana83 Roxana83 Buna ziua , problema mea este ca desi in 2010 am aflat de un titlu de prorietate in care sa improprietarit o persoana cu 3 declaratii false la primarie ( unul ... (vezi toată discuția)
Plan cadastral tutu12 tutu12 In instanta s-a revendicat un teren , castigandu-se procesul si s-a dispus eliberarea unui titlu de proprietate pe vechiul amplasament . Primaria ... (vezi toată discuția)