avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara. Îmi puteți spune vă rog prin ce act ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara. Îmi puteți spune vă rog prin ce act normativ ...

Bună seara.

Îmi puteți spune vă rog prin ce act normativ ar fi fost introdus pct. 160 în Ordinul 50/1990 pentru precizarea locurilor de muncă, activităților și categoriilor profesionale cu condiții deosebite care se încadrează în grupele I și II de muncă în vederea pensionării ?
Sau unde pot gasi acest punct ?
Textul punctului respectiv l-am văzut prin jurisprudență dar nu-l găsesc în niciun program de legislație. Am găsit cel mult Ordinul 50/1990 completat până la pct. 141.

Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Grupe de munca vmn58 vmn58 Anexa 2- Grupa 2a de munca, Lista locurilor de munca, activitatilor si categoriilor profesionale stabilita conform art.2 din Decret lege 68/1990, pct.32 mai e ... (vezi toată discuția)
Important troanta troanta am o problema si inca una foarte mare X-(#-o,mi-am depus dosarul la casa de pensii in vederea pensionarii si dupa o luna de zile am primit o instintare cum ... (vezi toată discuția)
Punctul 160 din ordinul 50/1990 SimonaTpl SimonaTpl Buna ziua. Ce prevede punctul 160 din Ordinul 50/1990? Nu gasesc nicaieri acest punct. in resursele disponibile online, am gasit informatii doar despre ... (vezi toată discuția)