avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Pt ca am divergenta de pareri cu colega mea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Pt ca am divergenta de pareri cu colega mea asupra ...

Buna ziua! Pt ca am divergenta de pareri cu colega mea asupra contractului de munca pe durata determinata, va solicit din nou parerea cu privire la executia lui. Daca i se face salariatului un CIM determinat pe 3 luni, care se prelungeste cu acte aditionale pana la durata max.de 12 luni, se inchide si se deschide altul in aceleasi conditii si apoi inca unul, pana la limita de 36 luni, se mai poate prelungi ultimul si peste limita celor 36 luni in virtutea prevederilor CE, care dau posibilitatea largirii perioadei pana la 60 de luni. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata avobeibu avobeibu Buna ziua, conform noului cod al muncii, ce intelegi din aceste articole? 82(4) Intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata - cim nou Herra_ Herra_ După data de 1 mai 2011, când prevederile Legii nr. 40 din 2011 privind modificarea și completarea Codului muncii, au intrat efectiv în vigoare, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata tigruta2 tigruta2 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie cum trebuie sa precedez correct in urmatorul caz. Am in cadrul institutului de derulat un proiect de cercetare pe ... (vezi toată discuția)