avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Toate activitatile dintr-o firma trecute in Fisa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Toate activitatile dintr-o firma trecute in Fisa Postului

Buna ziua,
Ce atributii poate trece angajatorul in fisa postului unui Agent de Vanzari, conform COR, intr-o firma privata? Va adresez aceasta intrebare deoarece sub pretextul ca este o firma relativ mica, in fisa postului sunt trecute aproape toate activitatile care se desfasoara in aceasta firma, inclusiv munci necalificate si activitati de productie care nu au legatura cu activitatea agentului de vanzari. Va rog sa-mi spuneti cat este de legala aceasta procedura, de a trece in fisa de post a unui agent de vanzari, toate activitatile desfasurate in cadrul unei firmei si care ar fi baza legala pentru privind atributiile care pot fi trecute in fisa postului?
Ce se intampla daca agentul de vanzari refuza semnarea fisei de post dupa ce initial a avut mai putine atributii in fisa postului?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 24 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da,poate trece , avand in vedere ca nu exista un act normativ care sa prevada atributiile stricte pe functii/meserii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului Lumiz Lumiz Lucrez la o unitate de stat. Am fost angajata pe post de inspector. In fisa postului am asigurarea sistemului informatic implementat. Acum seful vrea sa mi ... (vezi toată discuția)
Modificare atributii, fisa postului kres kres Buna ziua, Ma confrunt la locul de munca cu urmatoarea situatie: in prezent, desfasor o activitate de vanzari, incheiere de contracte si colectare de creante ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare fisa post icalota icalota Poate un salariat sa refuze semnarea fisei postului revizuita cu retragerea unor sarcini atribuite unui alt salariat care a fost nou angajat? Mentionez ca prin ... (vezi toată discuția)