Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Băiatul meu lucrează la o firma de curierat și ...

Buna seara! Băiatul meu lucrează la o firma de curierat și i s-au furat banii din mașină.Patronul vrea să-i retina tot salariul până acoperă paguba.E legal? Ce poate să facă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:57, 5 Septembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista nicio prevedere in Codul Muncii care sa mentioneze asa ceva.
~ Conținut șters la cerere ~
@ nicunicolae10

Ati citit topicul initial ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare in perioada de proba Eugen25 Eugen25 Am fost angajat al unei multinaționale din domeniul distribuției piese auto si am încetat să mai lucrez fiind în perioada de proba la semnarea notificarii ... (vezi toată discuția)
Lipsa imputabila madalina04 madalina04 buna seara! va rog frumos daca se poate sa ma ajutati la problema pe care o am. lucrez la o agentie de pariuri de un an si sase luni. in tot acest timp nu am ... (vezi toată discuția)
Salarii Ioana 1987 Ioana 1987 In luna Decembrie 2017 am primit o prima de 650 Ron. (250 Ron fiind bonus pentru ca nu am beneficiat de concediu medical ) . Dupa ce am luat aceasta prima am ... (vezi toată discuția)