avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Ce se poate face daca in urma unei plangeri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Ce se poate face daca in urma unei plangeri penale ...

Buna ziua,

Ce se poate face daca in urma unei plangeri penale pentru inselaciune la vanzarea unui autoturism parchetul a trimis dosarul la politie, insa sta acolo de mai bine de un an. Dupa circa 6 luni, dupa multe sesizari am fost chemat eu pentru declaratie, iar apoi nu s-a mai intamplat nimic...la sesizari in scris mi se comunica ca e in lucru, iar telefonic nu mai raspunde nimeni. Dosarul e la sectia de politie locala si am senzatia ca persoana reclamata este protejata de cei 2-3 ofiteri de politie existenti in sectie.
Daca are importanta vorbim de judetul Ilfov.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: sevenx , utilizator 12:30, 27 Octombrie 2020
Haideti ca a venit si momentul procesului: doamna judecator m-a instiintat ca dosarul tocmai a fost clasat ieri, adica in ziua precedenta judecarii contestatiei impotriva duratei....incredibil.
O sa vi se comunice ordonanta. Aveti posibilitatea atacarii ei.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al politiei romane! chris75 chris75 Caz/speta: Avocatul X are o relatie intima cu ofiterul Y. Ofiterul Y, la solicitarea av. X cheama la audieri o persoana Z, doar de amorul artei si pentru ... (vezi toată discuția)
Citarea RANYAtrans RANYAtrans Sant administrator al societatii si parte in dosar penal Dar nu am fost citat si audiat pe parcursul judecari procesului penal Sa dat solutia ce pot sa fac (vezi toată discuția)
Acuzat pentru ceva ce nu am facut Laurentiu-R Laurentiu-R Am primit un plic de la tribunal in care sunt acuzat de inselaciune(un anume domn depuse o plangere impotriva mea si a inca unui individ ca l-am inselat cu o ... (vezi toată discuția)