avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire din CIC, solutii angajatori
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire din CIC, solutii angajatori

Buna ziua,

as avea si eu nevoie de suport in rezolvarea unei spete si anume:
Care sunt solutiile de incetare a unui CIM pentru o persoana care trebuie sa se intoarca din CIC (doreste sa se intoarca inainte de implinirea varstei de 2 ani a copilului, pentru a primi si stimulentul de insertie).
Se doreste incetarea CIM cat mai repede din motive strict economice, firma nu a mai crescut asa cum era planificat, ba din contra, se doreste scaderea numarului de personal neproductiv, deja s-au desfiintat anumite pozitii.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:33, 11 Septembrie 2020
V-am explicat mai sus in ce conditii se poate actiona de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea la serviciu si stimulentul de insertie Andreeatat Andreeatat Buna ziua,in luna decembrie trebuie sa ma intorc la munca pentru a primi stimulentul de insertie.Eu am vorbit cu angajatorul in iunie si mi-a spus ca ma ... (vezi toată discuția)
La intoarcerea din concediul de crestere copil, angajatorul este ... contavocat contavocat La intoarcerea din concediul de crestere copil, angajatorul este obligat sa pastreze angajata minim 6 luni, chiar daca doreste sa se intoarca pe 4 ore/zi si nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, avand in vedere toate modificarile din ultimul an ... CarmenCrina CarmenCrina Buna ziua, Avand in vedere toate modificarile din ultimul an aduse articolelor de lege cu privire la concediu crestere copil si perioada de acordare ... (vezi toată discuția)