avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua doresc sa fac cerere pentru rechizite ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua doresc sa fac cerere pentru rechizite școlare legea ...

Bună ziua doresc sa fac cerere pentru rechizite școlare legea 133/2020venitul pe membru de familie este de 380 lei ne încadrăm dar avem 0.84 ari teren intravilan !este criteriu de excludere?
A doua problemă La primărie au spus sa ducem dosarul până în 14 septembrie și nu am reușit.se pot depune cereri și după această dată ?mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 15 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă familia are în proprietate terenuri, clădiri, spații locative sau alte bunuri, mobile sau imobile, la stabilirea venitului mediu net lunar pe membru de familie se iau în considerare și arenda, chiriile, alte fructe civile, naturale sau industriale, produse de acestea.

Rechizitele școlare vor fi acordate pe bază de cerere, formulată de părintele sau tutorele legal al elevului, care se înregistrează în termen de 5 zile de la data începerii anului școlar la școala la care elevul este înscris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea ajutorului social trifan1985 trifan1985 parintii mei sunt de la tara,au beneficiat de ajutor social pana acum o luna,insa acum primarul i a scos de la ajutor social.parintii mei nu au nici un venit, ... (vezi toată discuția)
Alocatie de sustinere a familiei Trantea Trantea Buna ziua! Ma numesc Avram Matei si as dori sa aflu daca putem beneficia de alocatia pentru sustinere familiala.(complementara pentru copil). Suntem o ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire iusanlia iusanlia mi-au fost respinse actele pe motiv ca familia mea detine un autoturism cumparat in 2008 . nu platesc rate la el . nu are vechimea de 10 ani . e aberant . in ... (vezi toată discuția)