Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața! Aș mai avea o singură intrebare in legătură ...

Bună dimineața! Aș mai avea o singură intrebare in legătură cu o suprafață de teren extravilan,nu stiu suprafața totală incă de pe acel titlu de proprietate, care este pe numele mamei lui taică-meu recăsătorită a 2-a oară,toti cei 3 decedați! Eu fiind fiul aș putea avea drept la acel teren? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 15 Septembrie 2020
Balteanu Ghe., utilizator
Cel mai recent răspuns: Balteanu Ghe. , utilizator 09:33, 15 Septembrie 2020
Da aveti drept de mostenire dupa bunica dvs
Sărut-mâna si vă mulțumesc mult doamna avocat pentru promptitudinea dvs de apreciat maxim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren arabil extravilan Balteanu Ghe. Balteanu Ghe. Bună dimineața! As mai avea o intrebare referitor la o suprafață de teren arabil extravilan si anume: Mama lui taică-meu din prima căsătorie a mostenit ... (vezi toată discuția)
Discrepanta intre trei acte si realitate cyan cyan Am urmatoarea problema si nu stiu cum sa-i dau de capat.:( Am deschis acum 2 ani succesiune dupa decesul mamei si am depus actele pe care le aveam in acel ... (vezi toată discuția)
Mostenire nepot pbmice pbmice Buna ziua, Am si eu o intrebare. Situatia de fapt: Exista titlu de proprietate pe numele bunicului asupra unui teren extravilan si asupra unui teren ... (vezi toată discuția)