avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Daca am facut mai multe achizitii publice directe de ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Daca am facut mai multe achizitii publice directe de lucrari cu acelasi cod CPV, iar suma tuturor acestor achizitii depaseste suma de 450.200 fara TVA, ( art. 7, alin(5) din Legea nr. 98/2016), se mai pot face achizitii publice directe cu acelasi cod CPV?

Referitor achizitii publice directe
Cel mai recent răspuns: marioaramuntean , utilizator 12:30, 18 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Am facut achizitiile pentru Primaria comunei Poiana Sibiului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bannerul unei societati trebuie inregistrat undeva? mihai_pirjol mihai_pirjol Buna seara, Daca am desenat un banner, logo care o sa fie folosit in reclamele societatii trebuie sa-l declar undeva? De exemplu trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
As putea invata si pe altii despre achizitii publice, ce trebuie sa fac? vizante vizante Am lucrat in domeniul achizitiilor publice cca 7 ani (in perioada 2002 - 2009). Am fost sef serviciu Achizitii publice la o institutie de stat (cca 200 ... (vezi toată discuția)
Srl infiintat s-a inregistrat in registrul intracomunitar si a primit un nou cui. mpus mpus Buna ziua. In luna august a fost infiintat un SRL. Nu a desfasurat activitate. A depus doar capitalul social. In luna octombrie a cerut inregistrarea ca ... (vezi toată discuția)