avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Daca introduc dosarul pentru pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Daca introduc dosarul pentru pensie anticipata partiala ...

Buna ziua! Daca introduc dosarul pentru pensie anticipata partiala in data 10.11.2020 ,la aceiasi data trebuie sa inchei contractul de munca sau se poate muncii pana la sosirea deciziei de pensionare ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:46, 19 Septembrie 2020
Contractul individual de munca existent inceteaza de drept la data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei anticipate partiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare c.i.m. in caz de pensionare anton981 anton981 Buna ziua . In 11 iulie imi pot depune dosarul de pensionare . As dori sa stiu daca imi mai pot desfasura activitatea pana la primirea deciziei de la Casa de ... (vezi toată discuția)
Lege pensionare andreea20ro andreea20ro buna ziua,lucrez la o institutie de stat si in luna decembrie am depus dosarul de pensionare si apoi inca 90 de zile pana in luna martie am continuat la ... (vezi toată discuția)
Procedura incetarii cim in cazul angajatilor care vor beneficia de pensie anticipata Patience Patience Buna ziua, Societatea noastra a propus pentru pensionarea anticipata 2 persoane care si-au depus dosarul de pensionare si au primit decizia de ... (vezi toată discuția)