avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asigurări de sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asigurări de sanatate

La plângerea penală depusă de angajator contractul meu de munca a fost suspendat timp de 7 ani de zile. In ăceasta perioada puteam fi asigurată ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
Moro2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:23, 20 Septembrie 2020
Da, puteati fi asigurata.
Daca nu am avut un alt loc de muncă, nu am incheiăt cu casa de asigurări contract ,cum as fi putut fi asigurata?
O persoana poate fi asigurat sau coasigurat in sistemul de sanatate publica, potrivit Legii nr.95/2006.... Coasiguratul beneficiaza de aceleasi servicii medicale precum salariatul si nu are obligatia platii contributiei de asigurari sociale de sanatate.
Ultima modificare: Duminică, 20 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta cass pentru coasigurat cetatean strain rezident in romania dbatman dbatman Buna ziua; Sotia mea este cetatean canadian si de curand a obtinut permisul de sedere in Romania pe termen lung. Cu toate acestea, pentru a inchide complet ... (vezi toată discuția)
Asigurarea medicala sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in calitate de tutore si mama pot beneficia de asigurarea medicala a baiatului meu (19 ani) care are handicap grav ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate chance1 chance1 Buna ziua! Am inteles ca fratele meu (fara loc de munca, care se afla in intretinerea mea)nu poate fi coasigurat in sistemul public de sanatate. Daca ar ... (vezi toată discuția)