avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Se pot factura anticipat servicii neprestate, daca in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Se pot factura anticipat servicii neprestate, daca in contract ...

Se pot factura anticipat servicii neprestate, daca in contract nu se specifica nimic referitor la acesta?
Cel mai recent răspuns: Ugeily , utilizator 18:18, 21 Septembrie 2020
ce sa va factureze, daca nu s-a prestat?
Asa ma gandeam si eu, dar firma respectiva insista si persista in greseala si in plus emite facturi in iulie pentru servicii ce urmeaza a fi prestate in august( dar care nu s-au facut) si in septembrie, factura emisa in iulie pt iulie , august si septembrie avand si termen scadent de plata in 09.septembrie. Si nu este vorba de abonament, ci de servicii de ridicare desuri medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine reglementeaza in romania sistemul de facturare betinal betinal Cine reglementeaza in Romania sistemul de facturare? M-am adresat oficiului pentru protectia consumatorului cu o problema legata de facturile emise de ... (vezi toată discuția)
2 facturi intr-o luna Catalin10q Catalin10q Buna ziua, As vrea sa stiu daca este legal ca operatorul de telefonie mobila sa trimita doua facturi cu data scadenta in aceasi luna calendaristica? Ca si ... (vezi toată discuția)
Abonament perceput in avans de operatorii de cablu tv betinal betinal Buna ziua, Ma confrunt cu o problema la facturile la serviciile RCS-RDS, in ceea ce priveste facturarea abonamentului si a traficului. Imi poate spune ... (vezi toată discuția)