avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional inregistrat la ITM dar nesemnat de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional inregistrat la ITM dar nesemnat de salariat

Buna ziua!
Problema mea ar fi urmatoarea: pe 1 august 2008 am fost angajata cu norma intraga la un SRL. Am semnat contract de munca, acesta a fost inregistrat la ITM - nu au fost probleme. Acum 1 saptamana, am aflat ca pe data de 1 noiembrie 2008, s-a inregistrat la ITM un act aditional prin care se specifica trecerea de la 8 ore/zi la 2 ore/zi.
Eu nu am semnat niciodata un astfel de act aditional.
Acum firma este in faliment. Incepand cu 1 ian 2010 mi se va desface contractul de munca. Azi am aflat ca nu indeplinesc conditiile necesare pentru a beneficia de ajutorul de somaj, datorita faptului ca ulterior am fost inregistrata cu acele 2 ore/zi.#-o
Ce ma sfatuiti sa fac? Pot da in judecata firma pentru faptul ca nu am semnat acel act aditional si nu am fost instiintata de aceasta reducere (de la 8ore/zi la 2ore/zi)?
Ce sanse de castig as avea?
Precizez ca eu aveam program zilnic de 9 ore/zi.
Cel mai recent răspuns: mery84 , utilizator 18:28, 21 Decembrie 2009
In cadrul discutiei spuneti-i ca a facut o greseala grava,depuneti plandgere penala si nu stiu cat de mult o sa-i placa un cazier la dosar.
Multumesc :) am sa va urmez sfaturile :)
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari in cartea de munca fara acte aditionale silvana_zamfir silvana_zamfir Buna ziua, va rog ajutati-ma cu raspunsurile dvs. competente in umatoarele probleme. 1. firma la care lucrez mi-a disponibilizat postul, ce sanse am in ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca conform articolului65al1din codul muncii mihai_ilie_80 mihai_ilie_80 Cand am intrat in posesia cartii de munca am constatat niste modificari de care nu am fost anuntat. ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsificata ! dosar penal....? danpascu danpascu Am fost angajat la o societate, unde administratorul societatii mi-a modificat contractul de munca de la 8 ore la 4ore, semnind un act aditional ca ... (vezi toată discuția)