avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am si eu o nelămurire pot sa fac un act ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am si eu o nelămurire pot sa fac un act notarial ...

Bună ziua am si eu o nelămurire pot sa fac un act notarial prin care sa arate ca baiatul meu se obliga sa imi construiasca o camera si o baie pe terenul meu in schimbul apartamentului dat ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:45, 27 Septembrie 2020
Da. Puteti încheia un contract de donație cu sarcină.
Dvs ii donati apartamentul, cu obligația fiului de a va construi acea camera.
Va mulțumesc pentru răspuns eu ii fac baiatului act de vânzare cumpărare la apartament si daca pot sa fac alt act intre mine si el precum se obliga sa imi construiasca alta casa mai mica ? Cum as putea face un act legal in afara contractului de vânzare cumpărare ? Mulțumesc
Alta varianta nu exista. Iar un cazul apartamentului...inteleg ca o sa primiti bani de la fiu. Dacă vânzarea este fictivă și nu se plătește un pret real și concret, contractul este anulabil.
În plus, o dată de ati primit pretul vânzării, fiul nu mai are nicio obligație legală fata de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire CRISTIANL CRISTIANL Dupa moartea mamei, am facut succesiunea, iar apartamentul care era pe numele mamei si al tatalui, s-a impartit in modul urmator. Tatal a ramas cu jumatatea ... (vezi toată discuția)
Costuri vanzare apartament in familie user1002 user1002 Buna ziua, Ma intereseaza urmatorul scenariu. Parintii mei vor sa treaca apartamentul lor pe numele meu printr-un act de vanzare cumparare. Am dori sa ... (vezi toată discuția)
Donatie mariaadelina mariaadelina mama si tata mi-au donat o camera si o bucatarie din casa an care locuiesc eu fiind fiul lor.mentionez ca mai am o sora.se poate ataca donatia?si daca da va ... (vezi toată discuția)