avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua.Am fost prins beat la volan.Domnul politist ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua.Am fost prins beat la volan.Domnul politist mi-a zis ...

Buna ziua.Am fost prins beat la volan.Domnul politist mia zis sa ma duc sa platesc testul dupa 3.4 zile ca sa mearga dosarul cat mai repede.Daca nu platesc acel test la medicina legala.In cat timp voi fii trimis in judecata?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:27, 28 Septembrie 2020
Pana o sa plateasca statul acel test o sa aveti de asteptat...
Este mai bine sa-l platiti dvs.. daca doriti rezolvarea situatiei cat mai repede...
~ Conținut șters la cerere ~


PAUL777 a scris:


Domnule oricum o sa plătiți acest test.Dupa terminarea procesului veți plăti cheltuielile de judecata si testarea probelor de sange la medicina legala.
Dacă așteptați sa plătească statul puteti astepta si 2 ani.
Cat a ti avut in aerul expirat?(fiola).
Danut2397 a scris:

Buna ziua.Am fost prins beat la volan.Domnul politist mia zis sa ma duc sa platesc testul dupa 3.4 zile ca sa mearga dosarul cat mai repede.Daca nu platesc acel test la medicina legala.In cat timp voi fii trimis in judecata?



0.61 in aerul respirat
Atunci in sange o sa fie undeva la 1,2, ceea ce inseamna dosar penal.
Nu ar strica ca pe langa plata testului sa angajati si un avocat.
Sau cel putin sa discutati cu unul...
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!am fost prins baut la volan,prima data am avut 0.61 ... Danut2397 Danut2397 Buna seara!Am fost prins baut la volan,prima data am avut 0.61 in fiola,iar a doua oara am fost prins cu permisul suspendat si beat iar la volan.Daca nu ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce Daniel DMD Daniel DMD Buna ziua.am fost prins pe 5-04-2015 baut la volan Permisu de conducere rste obtinut in Spania nu este Romanesc .... Dupa un proces si recurs pe 28-02-2017 am ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcool - contraventie, reducerea termenului de suspendare AndreiPopa15 AndreiPopa15 Buna,in urma cu 1 luna pe data de 19 Ianuarie mi-a fost suspendat permisul pentru consum de alcool. Am avut 0,45 la echilotest iar la probele de sangea mia ... (vezi toată discuția)