avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz purtare masca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz purtare masca

O angajata refuza sa poarte masca. Pentru ca azi a fost vazuta in 3 randuri fara masca si a refuzat sa o puna a fost trimisa acasa dat fiind ca lucreaza pe o linie cu inca 20 operatori. In conditiile in care efectiv nu ii pasa ca poate fi sanctionata (exista mentiunea ca nepurtare masca este abatere disciplinara in regulamentul intern) ce alternative am?
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2020
apetra, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 28 Septembrie 2020
Alternative nu exista , decat sanctionarea disciplinara si asta in conditiile in care nu are de la medic o dovada ca suferă de boli care afectează capacitatea de oxigenare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform legii , cine este in masura a elibera adeverinta pt a ... simonna38 simonna38 Conform legii , cine este in masura a elibera adeverinta pt a nu purta masca ? conform ord. comun M.S. si M.A.I. 874/81/22,05,2020 unde la pct. 2 Ia ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a indeplini atributii din fisa postului Radamante Radamante 1. Legea obliga angajatorul sa asigure conditii corespunzatoare de munca precum : volum de oxigen corespunzator, prezenta parfului, o anumita temperatura ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă lămuriti si pe mine într-o problema legata ... Marius1245 Marius1245 Vă rog să mă lămuriti si pe mine într-o problema legata de Ordinul 3235/93 din 4 Februarie 2021. În acest ordin se prevede că masca e obligatorie în ... (vezi toată discuția)