avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Semnătura mea falsificată!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Semnătura mea falsificată!

Semnătura mea falsificată !Escrocherie făcută de arendașă ! Menționez că la data de 30 septembrie 2020, am primit prin poștă o notificare de la ANAF , privind direcționarea unei sume din impozitul anual datorat pentru susținerea entităților nonprofit / unităților de cult. Prin această notificare sunt înștiințată că subsemnata am semnat formularul 230, prin care am făcut o cerere în 19 iunie 2020, prin care am cerut ca o sumă de 2 % sau 3,5 %, sau de până la 3,5 % din impozitul anual pe venitul realizat în anii 2019 și 2020 din salarii, pensii și / sau activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă să se vireze entității nonprofit/ unității de cult ASOCIAȚIA COPIL UNICAT , FAPT CARE NU ESTE ADEVĂRAT , ÎNTRUCÂT EU NU AM SEMNAT ACEST FORMULAR 230 ȘI NU AM OPTAT PENTRU VIRAREA ACESTEI SUME DE BANI CĂTRE ASOCIAȚIA COPIL UNICAT.

AM SOLICITAT ANAF-ULUI O COPIE DUPĂ ACEST FORMULAR 230, CARE TREBUIE SĂ AIBĂ SEMNĂTURA MEA FALSIFICATĂ DE O PERSOANĂ CARE A AVUT ACCES LA DATELE MELE PERSONALE, ÎNTRUCÂT EU NU AM SEMNAT ACEST FORMULAR 230 ȘI NU AM FĂCUT NICIO CERERE LA DATA DE 19 IUNIE 2020,

Menționez că subsemnata nu am venituri din salarii, pensii și /sau activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă nici în anul 2019, nici în anul 2020 , așadar nu aveam cum să optez ca să virez o parte din acest impozit către această entitate ASOCIAȚIA COPIL UNICAT .

De aici se vede clar, că o persoană care a avut acces la datele mele personale a falsificat semnătura mea pe formularul 230, lucru care este foarte grav și care se pedepsește penal , întrucât acest formular trebuia semnat doar de mine , iar eu nu am semnat acest formular 230 și nu am făcut nici o cerere la data de 19 iunie 2020.

Atâta timp cât eu nu am realizat venituri pe anii 2019 și 2020 din salarii, pensii și / sau activități în baza contractelor sportive cum în mod eronat scrie în notificarea trimisă de ANAF, nici nu aș fi putut să optez să virez o parte din bani către această entitate ASOCIAȚIA COPILUL UNICAT .

Eu cred că arendașa a falsificat semnătura mea ( că altcineva nu știa datele mele personale), iar în cazul că ea nu plătește acest procent din impozitul meu către acea entitate nonprofit, ANAF-ul mă va pune pe mine să plătesc această sumă.
Ce pot face în această situație, dacă ANAF refuză să-mi dea formularul 230 , ca să dovedesc că semnătura mea a fost falsificată ?
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:40, 14 Octombrie 2020
Am fost la ANAF, i-am spus doamnei de la ANAF ca niciodata nu am semnat asa ceva. Am citit pe internet ca multe ONG-uri au falsificat semnaturile oamenilor. ( si mi-a zis ca stie si ea lucrul acesta )
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2020
carolina21000, utilizator
poate intelegeti insa in sfarsit ce v-au tot explicat si altii mai sus, ca nu are cum sa va ia oricum nimeni vreun ban Dvs. ca oricum acea redirectare s-ar fi facut din impozitul luat de stat, deci din banii statului, nu ai Dvs. in rest desigur merita sa raspunda penal cine depus in numele dvs. cererea desi nu era mandatat de Dvs. sa o faca. Actul il obtin de al ANAF organele de cercetare penala, nu trebuie Dvs. sa va munciti sa il obtineti.... si doar vazand cum arata semnatura Dvs, nu poate cineva sa va ia bani din cont, nu e ca in filmele de la televizor, la ghiseu la banca trebuie sa arate act de identitate..... iar cum va arata semnatura pot sti si stiu probabil sute de oameni deci oricum nu ar fi greu de aflat dar doar cunoascand cineva date personale de acest tip nu inseamna ca va poate prin asta pagubi material
Daca nu ati depus plangere penala inseamna ca nu ati fost escrocata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completarea fomularului 230 Chloej Chloej Ar trebui anual dupa completarea fomularului 230, in ce priveste directionarea din impozit, sa primim acasa o instiintare cu entitatea unde am directionat, de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ong la anaf rwanna rwanna Buna ziua. incerc sa aflu niste informatii de la anaf si raspunsurile primite sunt foarte vagi. Am deschis de curand o asociatie sportiva non profit, cu scopul ... (vezi toată discuția)
Persoanele fizice autorizate au posibilitatea să susțină entitățile nonprofit cu 3,5% din impozitul anual? BDT58 BDT58 Persoanele fizice autorizate au posibilitatea să susțină entitățile nonprofit cu 3,5% din impozitul anual. prin depunerea Declarației 230. Există model ... (vezi toată discuția)