Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi domiciliu dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi domiciliu dupa divort

Situatie: Eu si sotul meu vrem sa divortam de comun acord la notar. Am depus deja actele. Avem un copil impreuna. Locuim toti trei singuri in casa parintilor mei.
Intrebare: dupa divort sunt obligata sa il mai tin in casa pe fostul sot?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cuki1955 , utilizator 12:27, 10 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Locuinta familiei este locuinta unde locuiesc sotii in comun, asta e legislatia. Inteleg ca nu va place, ca nu va avantajeaza, dar asa spune legea. Nu trebuie sa va suparati pe mine, ca nu am facut eu legea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De aia am scris ca parintii sa ceara evacuarea ambilor un actiune. Apoi, ca o primesc pe fiica inapoi, ca o iarta e treaba lor.
Oricum, nu se pune problema sa nu scape de el, daca vor.
Doamna e confuza complet.Cei doi au calitatea de TOLERATI.Parintii pot cere evacuarea oricarui , dintre ei, "INDIFERENT CA-I CONVINE (DANSEI) ORI NU "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa în care locuim este pe numele bunicilor din partea mamei. părinții mei nu se mai înțeleg, poate fi dat tata afară în caz de divorț? Mimi... Mimi... Bună ziua! Am următoarea speță. Mama mea vrea sa divorțeze de tatăl meu... Nu mai sunt în relații bune de ceva vreme de când el a continuat sa bea ... (vezi toată discuția)
Evacuare krista56 krista56 Buna seara, sotul a cumparat un apartament din banii parintilor inainte de casatorie, in 2004. In anul 2005 s-a cununat. In cursul anului 2010 relatia s-a ... (vezi toată discuția)
Ma da afara din casa cu copilul ContSters216620 ContSters216620 sunt casatorita doar la starea civila cu sotul..Cand lam cunoscut el detinea casa.Akm avem si un copil,o fetita de 1 an si 2 luni,nu ne mai intelegem iar el ... (vezi toată discuția)