avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legea concediului paternal pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legea concediului paternal pentru al doilea copil

Buna ziua! In conformitate cu legea concediului paternal tatal poate beneficia de zile de concediu suplimentare daca a absolvit curusul de puericultura. In Lege scrie ca el poate fi acordat numai o singura data indiferent de nr. de copii. Daca salariatul a beneficiat la primul copil de aceasta prevedere, iar acum are un nou copil, a urmat din nou cursul de puericultura, mai poate beneficia si la cel de al doilea copil???? Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 2 Octombrie 2020
In opinia mea , da .... adica, merge principiu cursul si copilul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare concediu de puericultura axc1 axc1 Buna ziua. Sotia a nascut al doilea copil si doresc sa stiu daca mai am dreptul la.cele.10 zile de concediu de pueicultura. Mentionez ca am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Zile libere la nasterea copilului brebanmarius brebanmarius Buna ziua, Sunt salariat si vreau sa stiu daca la nasterea celui de al doilea copil beneficiez sau nu de cele 10 zile libere,in urma cursului de ... (vezi toată discuția)
Concediu parental alinailie alinailie Buna ziua!As vrea sa stiu daca concediul parental se acorda si tatilor care nu sunt casatoriti legal cu mama copilului,cum este cazul meu si al partenerului ... (vezi toată discuția)