avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua M-am reîntors din CIC cu 2 luni înainte de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua M-am reîntors din CIC cu 2 luni înainte de a împlini ...

Buna ziua
M-am reîntors din CIC cu 2 luni înainte de a împlini copilul 2 ani. Știu ca angajatorul este obligat sa ma încadreze pe același post și cu același salariu. Dacă salariul pe aceeași poziție s-a mărit ar trebui sa îl alinieze și pe al meu sau nu?
Am aceeași funcție și același salariu de junior ( aveam o categorie de aproximativ 500 articole ) dar alte responsabilități și obligații și un volum mai mare de munca ( alta categorie și 1500 de articole ). Nu am fost întrebata dacă vreau sau nu, sau dacă vreau in ce condiții, alt salariu etc. Întreb, este legal? Menționez ca nu îmi doresc o anumită funcție, dar as dori un salariu și beneficiile adecvate volumului de munca și a responsabilităților. Angajatorul procedează legal sau am voie sa refuz ? Ce drepturi am și pe ce temei? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 9 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă salariul pe aceeași poziție s-a mărit ar trebui sa îl alinieze și pe al dvs.

V-am fost schimbata fisa postului sau doar norma de munca?
Tot 8 ore este sau telemunca având in vedere condițiile actuale de Covid, din câte știu eu nu s-a modificat fisa
Doar ca noua categorie este de senior și nu de junior cum am eu încadrarea
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, cred ca vi s-a modificat si fisa postului si norma de munca...

... Am aceeași funcție și același salariu de junior ( aveam o categorie de aproximativ 500 articole ) dar alte responsabilități și obligații și un volum mai mare de munca ( alta categorie și 1500 de articole ). ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare titulatura job octavostef octavostef La o firma unui salariat i se schimba titulatura postului din specialist opertiuni XX in junior expert X Nu exista nici o discutie cu salariatul , nu este ... (vezi toată discuția)
Pasi numire dpo salariat existent mary2015 mary2015 Buna ziua ! Pentru numirea unui responsabil cu protectia datelor (DPO) dintre salariatii existenti in firma, va rog sa-mi spuneti daca sunt in regula pasii ... (vezi toată discuția)
Scaderea salariului corleonex corleonex Pot angajatorii sa-mi micsoreze salariul daca nu vreau sa indeplinesc o sarcina ce nu este trecuta in fisa postului, odata ce mi-a fost marit , pe motiv ca alt ... (vezi toată discuția)