avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In anul 2012 am primit o suma de bani reprezentand ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In anul 2012 am primit o suma de bani reprezentand mostenire ...

In anul 2012 am primit o suma de bani reprezentand mostenire de pe urma tatalui. Cu aceasta suma am cumparat un imobil pe numele fiicei fostei mele sotii, eu fiind in baza de date pentru un rest de plata la un credit bancar ( aprox. 1000 eur ). Mai am vreo sansa sa-mi recuperez respectivul imobil ? Mentionez ca in anul 2019 am primit din partea fiicei vitrege o Procura Speciala cu puteri depline dar nu stiu daca a anulat-o sau nu. Pot verifica acest aspect ? Daca da, cum ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:04, 11 Octombrie 2020
gi-jane2
Mulțumesc pentru sfat, depinde și de prețul de vânzare, acesta nu este unul impus. Greșesc cumva ?
nu e impus, dar trebuie sa fie unul bun, o oferta la pretul pietei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de vanzare-cumparare, un singur apartament vishy88 vishy88 Buna ziua, Dorim sa cumparam un apartament. Sunt doi proprietari dupa succesiune, cu cota parte 1/2. Proprietarii au propus sa facem doua contracte de vanzare ... (vezi toată discuția)
Testament , donatie sau nimic ?! Gyna Gyna Buna seara ! Eu si fostul sot suntem coproprietari pe un ap. de 3 cam. Amandoi detinem cote egale (eu 50 % ,el 50 %). Partaj nu am facut , ne-am inteles noi ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut sorayaedi sorayaedi Buna seara!Acum 3 zile am cumparat o casa cu credit ipotecar.Casa am luat-o printr-o agentie imobiliara ce mi-a impus comision de 2% din pretul casei.Adica la ... (vezi toată discuția)