avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Ce aveți de tot îmi ștergeți întrebările? Dacă ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Ce aveți de tot îmi ștergeți întrebările? Dacă nu vreți ...

Ce aveți de tot îmi ștergeți întrebările? Dacă nu vreți să răspundeți la întrebări , nu răspundeți, dar nu le mai ștergeți. Poate că cineva se va găsi totuși să răspundă .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:59, 12 Octombrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va rog sa nu va mai faceti 70 mii de conturi ca sa repetati vesnic aceleasi intrebari la care , cu toata bunavointa, nu gasiti raspuns pe forum. Nu aveti voie sa deschideti subiecte noi pe aceeasi tema si nu aveti voie sa va faceti mai multe conturi.
Vad ca tot insistati si va faceti alte conturi... va dau un sfat, nu va mai chinuiti pentru ca intrebarile dublate sau postate pe forum ca sa va aflati in treaba se sterg si conturile vor fi banate, Eu zic sa nu va mai pierdeti vremea si nici noua sa nu ne mai ocupati spatiul si timpul.
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire taxa judiciara de timbru ContSters320642 ContSters320642 Buna ziua . Rog respectuos sa ma lamuriti in urmatoarea problema :reclamanta a fost scutita integral de la plata TJT , parata a fost scutita doar la jumatate ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate intrare in cont cangur_albastru37 cangur_albastru37 acum 2 ani am fost banat, pe alt username, dupa care nu am mai intrat pe site panul acesta. uitind parola, am apelat la butonul de recuperare parola, dupa ... (vezi toată discuția)
Cine nu are ce face și tot îmi șterge întrebările ? dacă ... furnica3000 furnica3000 Cine nu are ce face și tot îmi șterge întrebările ? Dacă tot nu vreți să răspundeți , nu răspundeți, dar nu le mai ștergeți mereu. Nu știu ce ... (vezi toată discuția)