avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sunt obligate primariile,consiliile locale sa aplice ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sunt obligate primariile,consiliile locale sa aplice aceasta ...

Sunt obligate primariile,consiliile locale sa aplice aceasta lege 87/2020, sau pot sa emita hotarari de consiliu local cum ca nu ar exista metodologie de aplicare a legii respective si astfel sa tergiverseze aplicarea acesteia...! Cunosc cazuri in acest sens.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 13 Octombrie 2020
Nu scrie in lege de nicio norma de aplicare ... Nici Constitutia si nici Legea 24/2000 nu prevad ca o lege nu se poate aplica decat daca are norme de aplicare....
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararile de consiliu local anuleaza hotararile de guvern? mihaelamuresan mihaelamuresan Buna ziua. Am si eu o intrebare? O Hotarare de Consiliu Local este mai presus decat o lege, o hotarare de guvern? Un judecator in stabilirea dreptatii , dupa ... (vezi toată discuția)
Legea sau normele metodologice ? fdanila fdanila Instanta dupa ce judeca la un proces ,dupa LEGE sau dupa Normele metodologice pentru aplicarea legii respective? (vezi toată discuția)
Impozit cladiri si terenuri catana67 catana67 Buna seara. Am primit o instiintare de plata de la primarie cu o recalculare de impozit cladiri/teren pe 3 ani in urma. Explicatia celor de la primarie, au ... (vezi toată discuția)