avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, iin perioada alegerilor locale am fost ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, iin perioada alegerilor locale am fost desemnata președinte ...

Buna ziua, iin perioada alegerilor locale am fost desemnata președinte sectie votare la o comuna din jud Cluj. Dintr o neatentie am facut listele de pontaj cu 3 zile ptr membri din partide in loc de 5 cum era prevaxut in regulamen, motiv ptr care a fost o diferenta de bani fata de membri din alte localitati. Mentionez ca acestia au fost intrebati cate zile li s a spus de la parride ca pot fi pontati, au semnat ptr 3 zile. Greseala mea a fost ca nu m am uitat in regulament sa le comunic ca de fapr aveau dreptul la 5 zile..
Am facut solicitare scrisa la BEC si am primit răspuns negstiv, cum ca platile au fosv facute conform listelor. Membrii nu au fost fe acord si au facut contestație care a fost trimisa ulterior de catre mine.la BEC.
DACA raspunsul este tot negativ, care sunt consecintele ptr mine, fiind greseala mea ca nu am fost atents la regulament.
Multumesc

Cel mai recent răspuns: Pop Stela , utilizator 09:34, 14 Octombrie 2020
In speta, puteti fi obligata la plata , dar in urma unei actiuni in instanta.
Chiar daca au semnat cu buna stiinta pentru 3 zile?
Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

In speta, puteti fi obligata la plata , dar in urma unei actiuni in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta in birourile electorale de circumscriptie locala 2012 popanca popanca Este obligatoririe prezenta vicepresedintelui BEC? Din ce data se face pontajul pentru presedinte si vicepresedinte? (vezi toată discuția)
Fotografiere liste electorale suplimentare de catre membrii delegati ai partidelor webberas webberas Buna ziua, La turul 1 de scrutin al alegerilor prezidentiale din 2019 am participat ca mebru delegat la o sectie de vot din Bucuresti, In timpul procesului ... (vezi toată discuția)
Speta legea electorala ContSters69573 ContSters69573 X este cetăţean român, obţinând cetăţenia română prin acordare la cerere, în anul 1998. Este căsătorit cu A., persoană de cetăţenie română, ... (vezi toată discuția)