avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua tuturor. Avand in vedere ca intre 2 ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua tuturor. Avand in vedere ca intre 2 societati comerciale ...

Buna ziua tuturor. Avand in vedere ca intre 2 societati comerciale nu se poate vorbi de clauze abuzive, ori preformulate, in situatia in care una din ele imi baga in nas un contract de colesctare deseuri cu un pret impus si fiind si singura, ce pot face? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Fortare semnare contract de mentenanta - dezvoltator locuinte cristinistor1 cristinistor1 Buna ziua, Am o problema in legatura cu abuzurile pe care le face‎ un dezvoltator cu referire la fortarea semnării unui nou contract de mentenanta ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere drepturi chirias suzit200 suzit200 Detin in inchiriere un spatiu comercial, inchiriat acum 5 ani,cu prelungire in fiecara an,propietarul, persoana juridica cu multe spatii comerciale in toata ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contractele de inchiriere nane406 nane406 Buna ziua, Am inchiriat acum 5 ani un spatiu intr-un mall. Peste 80% din chiriasi au plecat, altii au venit dar spatiile nu s-au reumplut si mall-ul a cazut ... (vezi toată discuția)