avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Un medic sef de sectie care detine in acelasi tip si ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Un medic sef de sectie care detine in acelasi tip si functia ...

Un medic sef de sectie care detine in acelasi tip si functia de consilier judetean, se afla in stare de incompatibilitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:00, 16 Octombrie 2020
Funcția de consilier local sau consilier județean este incompatibilă cu calitatea de funcționar public sau angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al consiliului local respectiv sau în aparatul propriu al consiliului județean ori al prefecturii din județul respectiv.

Calitatea de șef de secție, șef de laborator și șef de serviciu medical este compatibilă cu funcția de cadru didactic universitar.
Unde este reglementat cea ce mi-a'i raspuns mai sus?
Legea 161/2003 si Legea 95/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functie gaby56 gaby56 In prezent, detin functia de consilier local . Va rog sa-mi comunicati daca aceasta functie este compatibila cu calitatea de angajat pe baza de contract, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! sunt managerul unui centru cultural, înstitutie ... vasileroibu vasileroibu Bună ziua ! Sunt managerul unui Centru Cultural, înstitutie cu personalitate juridică, aflată în subordinea consiliului local. Am candidat pe lista de ... (vezi toată discuția)
Incompatilibitate, conflict de interese la consilierii locali angajati ca sefi de sectii secundare la ''sc compania de apa sa'' floreaoctavian floreaoctavian -As dori sa aflu daca un consilier local angajat al unei companii de utilitati in functia de sef de sectie, al unei sectii din municipiul X, este in stare de ... (vezi toată discuția)