avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, va rog sa îmi spuneți, dacă sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, va rog sa îmi spuneți, dacă sunt educatoare, pentru ...

Bună ziua, va rog sa îmi spuneți, dacă sunt educatoare, pentru calcularea pensiei, ce trebuie sa solicit angajatorului? Sporuri... etc. De asemenea, soțul meu a lucrat în uzina Tractorul, ce trebuie sa ceara? El a lucrat în scularie, dar a ieșit în 1996si în cartea de munca nu apare grupa a II - a. Cum putem obține și aceasta specificație? Colegilor lui care au plecat doar la inchiderea fabricii, li s-a specificat în cartea de de munca și grupa. Mulțumim!

Alte discuții în legătură

Adeverinta calcul pensie de la tractorul, brasov viorelada viorelada Bună ziua, vă rog să îmi spuneți de unde pot scoate adeverințele necesare pensionarii-grupa a II - a,sporuri-având în vedere ca am lucrat la Tractorul ... (vezi toată discuția)
Grupa pensie Voicu Gheorghe Voicu Gheorghe Am lucrat in Uzina Metalurgică NEFERAL 13ani si nu am primit grupa,foști colegi au ieșit la pensie cu grupa întâi,fabrica este în ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie pensionare sau recalculare pensie ANA001 ANA001 Buna ziua. Se mai poate face ceva daca nu am atacat decizia de pensionare in termenul de 45 de zile? tatal meu fost incadrat ca sudor din 1960-1969 apoi ca CTC ... (vezi toată discuția)