avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! S a facut o plata cu cardul meu si am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! S a facut o plata cu cardul meu si am aflat cine ...

Buna seara! S a facut o plata cu cardul meu si am aflat cine a facut o, dar mie banca mi a inapoiat acei bani, intrebarea mea este ce se va intampla cu banii de la persoana respectiva? Ptc la politie mi au spus ca pers aia imi va da banii, dar mi i va da mie sau bancii?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 23:01, 19 Octombrie 2020
Corect bancii
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Să folosești cardul bancar al unui apropiat este probabil imoral. este și nelegal ? Andrei_1989 Andrei_1989 Bună seara! O întrebare: Știu că fără consimțământul în scris al unei persoane, nu îi poți folosi cardul bancar. Întrebarea este: asta ... (vezi toată discuția)
Am folosit din greșeală un card care nu era al meu iar deținătorul a făcut plângere penală. la ce mă pot aștepta? ContSters444080 ContSters444080 Am folosit din greseala un card la pos. Nu stiu cum a ajuns la mine in geanta,,eu nu am fost atenta si am achitat niste cumparaturi in 2-3 ocazii,cand persoana ... (vezi toată discuția)
Furt de pe card Mihai2024 Mihai2024 Pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos( furt de bani de pe cardul altei persoane fara consimțământul acesteia in valoare de 1000 ... (vezi toată discuția)