avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,acum 2 luni căci atat a durat și au lungit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,acum 2 luni căci atat a durat și au lungit o cei ...

Buna ziua,acum 2 luni căci atat a durat și au lungit o cei de la omniasig ... am fost lovit la o trecere de pietoni ,unde oprise regulamentar pt a ceda trecerea pietonilor de un alt autoturism în spate (in bara din spate) anunțat politia dar fiind fără victime nu au venit la locul specificat! Am încheiat amiabiala cu cel care m a lovit,dar pe lângă masina și din cauza loviturii puternice primite în spate ,telefonul mi a căzut din magnet fix pe schimbător! S a spart ecranul! Bun nu am știut ca trebuie sa merg sa mi se dea pv de la politie pt ca am si alte pagube in afara de masina,și nici nu am fost indrumat de nimeni! Acum după 2luni mai pot sa iau asa ceva? Nu mi se repara masina din cauza asta... având și alte pagube deși am 2 dosare separat deschise la omniasig respectiv unul pt telefon unul pt masina! Mulțumesc anticipat pt răspuns
Cel mai recent răspuns: CilincaA , utilizator 06:54, 23 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

Aș putea avea castig de cauza? Ei spun ca asta e legislația...
Av. Liviu Voinea a scris:

Actiune in instanta cu probe pt sustinerile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lovit, nu foarte tare, o persoană pe trecerea de pietoni, care după ce s-a ridicat și-a luat telefonul și a fugit spunând că m-a iertat. nu am fost la poliție după aceea, mi se poate întâmpla ceva? Anca 76 Anca 76 Stateam pur si simplu la intrarea in giratoriu. O masina era in fata mea iar intre mine si masina din fata era trecerea de pietoni. Erau masini si pe stanga si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost victima unui accident de circulatie, ca si ... claudia.claudia.claudia claudia.claudia.claudia Buna ziua, Am fost victima unui accident de circulatie, ca si pieton, pe trecerea de pietoni. Un taxi oprit la trecere pentru a ceda trecerea pietonilor. a ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune accident rutier petros dorin petros dorin Buna ziua. Am avut un accident rutier, din vina exclusiva a altei persoane (masina parcata regulamentar, a intrat o persoana cu motocicleta in masina) am fost ... (vezi toată discuția)