avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara ! De curând fiica mea a fost cu alți ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara ! De curând fiica mea a fost cu alți copii la magazin ...

Bună seara ! De curând fiica mea a fost cu alți copii la magazin și au distrus câteva oua de ciocolata. Paznicii din magazin i-au luat și i-au dus într-o cameră și i-au reținut până a mers un părinte care a achitat pentru toți chiar daca a spus părintele că nu-i cunoaște pe copiii ceilalți. Întrebarea mea e că paznicii au procedat corect? Aveau dreptul să-i rețină in cameră pe minori.Nu era mai ok daca ii puneau sa plătească dat fiind faptul că agenții îi cunoșteau părinții unui copil
Cel mai recent răspuns: Alyalinutza , utilizator 22:35, 21 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor neinsotit retinut in hipermarket pentru presupusa distrugere LarisaU LarisaU Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca exista o lege care interzice unui minor de 14 ani sa umble neinsotit in oras, piete, magazine, hipermarketuri, etc. si ... (vezi toată discuția)
Lipsire de libertate danyel1975 danyel1975 Buna ziua ,copilul meu in varsta de 11 ani a fost retinut de catre angajatii Kaufland pentru aproximativ 10 minute ,dupa care am fost anuntat si eu ... (vezi toată discuția)
3 articole nescanate auchan Antonio29 Antonio29 Buna seara domnu’ avocat, sunt disperat in momentul de fata, deci va rog sa mi scuzati exprimarea. Am fost acum 2 zile la Auchan, vorbeam la telefon cu ... (vezi toată discuția)