avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna dimineata, am si eu o intrebare, ce reprezintă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna dimineata, am si eu o intrebare, ce reprezintă un mandat ...

Buna dimineata, am si eu o intrebare, ce reprezintă un mandat de aducere a unui martor? In ce consta procedura? In ziua procesul vine un domn polițist si te ia de manuta si te duce la tribunal? Persona care este martor nu s_a prezentat la proces si are domiciliul de corespondenta într-o locuință in care a stat cu chirie, si in care nu mai sta de 3 ani. Toate citatiile au venit la această adresă. Este posibil sa vina si pt mandat de aducere tot la această adresă? Persoana in cauza sp ca si-a schimbat adresa in momentul in care a plecat din chirie , dar nu inteleg de ce toată corespondenta ii vine inca la vechea adresa si mai ales acte de natură civilă, penala, etc.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Citare in calitate de martor mitan1989 mitan1989 acum un an s_a incheiat un proces care a durat 4 ani in care am castigat in instantele inferioare a ajuns la curtea de apel s_a intors iar s_a judecat iar am ... (vezi toată discuția)
Obligatii martor oanamya oanamya Salut! Sunt martor intr-un proces despre care am aflat recent ca nu s-a terminat. Au fost niste politisti si m-au cautat la fostul domiciliu si unde am avut ... (vezi toată discuția)
Corespondenta de la judecatorie se poate redirectiona la cerere? Sever Simion Sever Simion Pentru doua luni am plecat din locuinta si localitatea de domiciliu. Intre timp vad pe portalul instantelor ca au aparut actiuni contra mea si va rog sa imi ... (vezi toată discuția)