avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De ce a fost nevoit doar un singur părinte să achite ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De ce a fost nevoit doar un singur părinte să achite toată ...

De ce a fost nevoit doar un singur părinte să achite toată suma daca au fost 3 copii care au spart cele 6 ouă Kinder. ( Suma a fost una nesemnificativă)
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:37, 22 Octombrie 2020
Pentru ca a acceptat asta...
Putea sa spuna ca nu plateste si astepta Politia, unde ii chema si pe ceilalti partinti pentru declaratii, se putea implica si DGASPC pentru ca nu au grija de copii... si vedeati la sfarsit rezultatul...
Parintelui care exercita supravegherea efectiva i se atrage in principiu raspunderea civila delictuala pentru fapta copiilor minori!
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2020
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la pensia alimentara? 2 vasilache-florinache vasilache-florinache Multumesc tuturor celor care mi-au dat solutii la problema mea anterioara. Daca cei doi copii mi-au fost incredintati mie (tatal) in urma divortului, iar fiica ... (vezi toată discuția)
Divort, incredintare copil, pensie alimentara diana_ungureanu diana_ungureanu Buna ziua. Ma aflu in situatia de a cere ajutorul dumneavoastra. Sunt casatorita de 7 ani, dar in fapt suntem despartiti de 2 ani. Avem un copil minor in ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a minorilor CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma interesează sa aflu relatări de la executarea silita referitor la modul în care s-a comportat executorul,dacă a fost chemata politia, dacă părintele ... (vezi toată discuția)