Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Am o problema de care cred ca s-au lovit multi romani.M-am ...

Buna ziua ! Am o problema de care cred ca s-au lovit multi romani.M-am trezit după multi ani de munca ca nu am fost încadrat decat la 2 ore pe zi .Se mai poate face ceva sa se recupereze ani pierduti?Contractul de munca pe care eu l-am semnat era de 8 ore,mai ales ca serviciul meu necesita deplasări în afara țării deci era imposibil sa fii numai 2 ore la program.Multumesc !
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:40, 28 Octombrie 2020
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar o actiune in instanta ,va poate repune in drepturile conferite de c.i.m. semnat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@Cornel Vasile Situatia este cvasi-generalizata! Mai este si varianta cfs (concediu fara salar). Intrebare: in ce conditii intervine prescrierea? Cum se socoteste termenul? Catalin a aflat acum, dar situatia poate dura de 7-8-10 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banii pe concediu de odihna 2017, neefectuat. nuzicacu nuzicacu Buna ziua si La multi ani! Bugetar, concediu medical cod 14 din Februarie 2017 decedat in 20 Dec 2017, nu a efectuat concediu de odihna pentru anul ... (vezi toată discuția)
Durata muncii modificata de la 8 ore la 4 ore ? 22.08.2009 22.08.2009 Va rog a ma ajuta cu un raspuns: Angajatorul doreste modificarea la toti angajatii a puc. H din Contractul de munca individual respectiv trecerea ... (vezi toată discuția)
Reducere program de lucru de la 8 ore la 4 ore diacar diacar Buna ziua. Sotul a fost anuntat de la firma ca in lunile ianuraie si februarie, programul de lucru se va reduce de la 8 al 4 ore (din lipsa de lucrari, ... (vezi toată discuția)