avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Eu inchiriez in scop turistic mai mult de 5 camere in ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Eu inchiriez in scop turistic mai mult de 5 camere in locuinta proprietate personala

Buna ziua ,
As avea cateva nelamuriri , daca este posibil va rog sa primesc un raspuns ; Eu inchiriez 5 camere in locuinta proprietate personala norma de venit 15000 ron/camera/an. Daca depasesc numarul de 5 camere cu inca 2 cum se face calculul. ? Am inteles ca devi o activitate independenta.
1. Trebuie infiintata o firma /cod Caen neaparat?
2. Cum calculez norma de venit ? Pe camera/an?
3.Cum procedez pentru a deveni o activitate independenta ? Casa de marcat detin deja, din 2019 a fost impusa.
Multumesc anticipat. O zi buna
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratie unica pfa nou infiintat aurel.vacalie@gmail.com aurel.vacalie@gmail.com Buna ziua, Detin un PFA nou infiintat luna aceasta si as dori sa ma ajutati cu 2 nelamuriri pe care le am legate de completarea declaratiei unice: 1. PFA-ul ... (vezi toată discuția)
Inchiriere camere in locuinta proprie Olteanu Cornelia Olteanu Cornelia Buna ziua. Doresc sa inchiriez 3 camere in locuinta proprie in lunile iulie si august 2019. Sunt persoana fizica si nu doresc sa ma autorizez ca si PFA nici nu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere casute din lemn in scop turistic azi_e_23 azi_e_23 Buna ziua! Detin 20 casute din lemn fiecare cu cate 2 paturi pe un teren propriu. Doresc sa le inchiriez in scop turistic, sporadic, la sfarsit de ... (vezi toată discuția)