avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... S-a întrat în locuință prin efractie de unde s-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

S-a întrat în locuință prin efractie de unde s-a sustras ...

S-a întrat în locuință prin efractie de unde s-a sustras un laptop pe care nu sunt acte dar la polițist i-am spus cât m-a costat când l-am cumparat, acesta nu cred ca a crezut, și-a notat, am asigurare pe locuință și pentru intrare prin efractie și furt, am vorbit cu cei de la asigurări și mi-au spus ca or sa. ceara de la politie detalii precum și valoarea bunurilor sustrase , oare polițistul le va răspunde spunând la cei de la asigurari valoarea laptopului pe care eu am declarat-o deși nu aceam acte cu care sa dovedesc sau polițistul le va răspunde doar ca a fost vorba despre un furt, pentru ca am inteles ca polițiștii nu au voie sa dea prea multe detalii din dosar, va mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 25 Octombrie 2020
Rabotca, utilizator

Alte discuții în legătură

Apartament spart petreconstantin03 petreconstantin03 Buna ziua, Mi-a fost spart apartamentul in care stateam cu chirie de mai putin de o luna, fiindu-mi furat laptopul (un laptop Apple, in magazin avand pretul ... (vezi toată discuția)
Furt savarsit de indivizi in varsta de 14 ani sejc_2010 sejc_2010 Am parasit locuinta pentru 2 ore. In acest timp [editat] un baiat si o fata au patruns prin efractie in locuinta. Fiind timpul foarte scurt nu au reusit sa ... (vezi toată discuția)
Furat de chiriasi marincristian marincristian Buna ziua! La sfirsitul lunii ianuarie am inchiriat o camera unui cuplu de tineri,urmind ca la data 15 februarie(la salariu) sa intocmim documentele legale. ... (vezi toată discuția)