Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! Ma puteti ajuta va rog cu sintagma “cei aflati ...

Buna seara! Ma puteti ajuta va rog cu sintagma “cei aflati in dusmanie” in cazul ascultarii martorilor intr-un proces civil? Se pot considera cateva remarci dintr-un grup social drept relatie de dusmanie ? Cat de subiectiva este aceasta sintagma intr-o instanta? Consider ca ar trebui reglementata clar prin inscrisuri oficiale - ex litigii existente clare. Altfel totul este foarte subiectiv. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum dovedesc dusmania martorului? aidu aidu Am aflat ca martorul care a fost audiat e in relatii de dusmanie cu mine. Cum invoc dusmania in fata instantei.... ulterior audierii martorului? Formulez o ... (vezi toată discuția)
Vecine care - mi sunt dusmance ContSters414820 ContSters414820 Pot dusmanii mei sa fie martori intr-un proces verbal la politie?Instantele de judecata accepta acesti dusmanii ai mei ca martori in judecata impotriva ... (vezi toată discuția)
Intrebari pt martorii cris_deo cris_deo buna seara. daca partea adversa intr-un proces de divort are angajat avocat iar eu nu am bani sa-mi angajez unul iar amandoua partile am propus cate doi ... (vezi toată discuția)