avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ajutorul de 2500 lei pe salariat este cu sau fara TVA?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ajutorul de 2500 lei pe salariat este cu sau fara TVA?

Ajutorul de 2500 lei pe salariat este cu sau fara TVA?
Nu este precizata nicaieri in textele publicate aceasta informatie si as vrea sa stiu daca suma de 2500 lei se refera la valoarea bunurilor achizitionate fara TVA sau trebuie sa fie cu TVA inclus.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Fisa mijlocului fix Alina_Ionela22 Alina_Ionela22 Sunt PFA, traducator de 1 an de zile si pe parcursul acestui an am achizitionat mai multe bunuri gen tableta, boxa portabila, etc. Tin sa mentionez ca tableta ... (vezi toată discuția)
Cum procedez in situatia asta? bgeorgeta bgeorgeta SC X SRL, are doi salariati . In luna n, salariatul popescu a suferit un accident in care si-a fracturat piciorul si a avut nevoie de o proteza. Aceasta a fost ... (vezi toată discuția)
P.v. de compensare, tva restituita G.V. G.V. Am cateva nelamuriri : 1.In data de 26.11.2012 am depus o cerere de rambursare TVA in val. de 20000 lei,in luna Decembrie 2012 am avut de plata Tva 3500 ... (vezi toată discuția)