avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Am fata la liceul pedagogic profil ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Am fata la liceul pedagogic profil învățător-educator si ...

Am fata la liceul pedagogic profil învățător-educator si vreau sa o transfer la liceu cu profilul stiinte sociale? Pot sa o transfer in timpul semestrului? Liceul Pedagogic profil învățător-educator se încadreaza la arte?

Alte discuții în legătură

Transfer scolar in clasa a 9 pana la sfarsitul sem.1 ContSters223036 ContSters223036 buna ziua vreau sa ma transfer de la liceul in care sunt acum pentru ca nu imi place ce invat(sunt la stiinte ale naturii),colegii se iau mereu de mine sh nu ... (vezi toată discuția)
Transfer intersemetrial Daciana1977 Daciana1977 Cum se procedeaza in cazul unui transfer intersemestrial in clasa IX de la un liceu profil stiinte sociale la alt liceu profil matematica-informatica?As dori ... (vezi toată discuția)
Transfer liceu l0ricik l0ricik Buna ziua! Am si eu o problema destul de urgenta. Sora mea mai mica este in clasa a IXa, a intrat anul acesta la un liceu cu profil tehnic la o clasa in care ... (vezi toată discuția)