avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cat o sa reziste Elena Udrea ministru in guvernul ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cat o sa reziste Elena Udrea ministru in guvernul Romaniei ?

Pentru ca vad ca Elena Udrea se pregateste sa iasa la pensie din functia de ministru , si pentru ca citii intr-un topic , daca traian basescu rezista 5 ani la Cotroceni , intreb si eu cat timp credeti ca o sa reziste Elena Udrea in functia de ministru ?
Cel mai recent răspuns: wiliilie , utilizator 12:13, 24 Februarie 2010
Elena Udrea o alta Mona Musca a politicii noastre? Comparatia, fie si cu retusuri de stil mi se pare putin fortata. Mona Musca a fost (ce pacat ca trebuie sa vorbesc de ea la trecut!) poate cea mai frumoasa si desteapta femeie din politica noastra.
Mona Musca trecea de sticla. O data cu retragerea ei politica noastra a mai saracit in bun simt si militantism.

Elena Udrea se opreste dincolo de sticla. Mimeaza sinceritatea. Nici n-ar putea altfel, fiind constienta de tineretea si frumusetea ei. Desteapta? Da, dupa rezultate. Inteligenta? O sa vedem, dupa ce rezultate va avea. Probabil o nuca tare pentru multe masele :)
Ultima modificare: Joi, 24 Decembrie 2009
elga50, moderator
@Elga - Totusi sa nu uitam diferenta de varsta! In 20 de ani poti schimba si imbunatatii foarte multe aspecte din arsenalul profesional , de comunicare si relationare cu oamenii!B-)
Nu trebuie sa uitam si ca potrivit declaratiei de avere Elena Udrea este plina de datorii , asa ca o sa faca multe greseli ! ;)
Eu nu m-as baza atat de mult pe datoriile care sunt trecute in declaratiile de avere! B-)
Unii au averi de sute de ori mai mari decat cele trecute in acte! Asa este si cu datoriile! Le trec fiindca oamenilor le place sa vada ca si altii sunt datornici!:)
MIHAI GRIGORE a scris:

Eu nu m-as baza atat de mult pe datoriile care sunt trecute in declaratiile de avere! B-)
Unii au averi de sute de ori mai mari decat cele trecute in acte! Asa este si cu datoriile! Le trec fiindca oamenilor le place sa vada ca si altii sunt datornici!:)

Nu cred ca este cazul Elenei Udrea !

Alte discuții în legătură

Rezista 5 ani traian basescu la cotroceni? freeanifer freeanifer As fi curios ce parere aveti in perspectiva vremurilor tulburi care se intrevad si a opozitiei serioase a lui Crin Antonescu , sustinut se pare si de PSD. Eu ... (vezi toată discuția)
Pe cine o sa desemneze traian basescu sa formeze guvernul si sa devina prim-ministru Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul in care intrebam daca Liviu Negoita ajunge prim-ministru sau ramane primar de sector , ... (vezi toată discuția)
Honorius prigoana... deputat?! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Politica romaneasca ne arata clar un lucru: CA TINE! Ce anume tine? Pai tine orice! Cat timp tine ? La nesfasit! Sau nu?! Ce reprezentativitate ... (vezi toată discuția)