Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua am o rugaminte .va rog sa ma lamuriti intro privinta, ...

buna ziua am o rugaminte .va rog sa ma lamuriti intro privinta, in luna martie cand a fost data starea de urgenta o vecina de a mea era studenta,statea in chirie si avea la data aceea restanta 2 luni dupa care a plecat din cauza pandemiei la parinti, si din data plecarii nu a mai achitat deloc cheltuielile de bloc desi din luna mai a fost scoasa de la che in urma depunerii a cererii de scoatere de la cheltuieli, are administratorul dreptul de a o penaliza sau nu pe aceasta perioada pana in luna septembrie anul curent.astept raspuns,
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2020
gynel, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:18, 28 Octombrie 2020
Buna ziua,
Chiar daca nu locuia acolo tot datora cheltuielile calculate pe Cota parte indiviza si pentru acestea se pot impune penalizari daca nu sunt platite la timp.
Toate cheltuielile sunt ale proprietarului. Contractul de inchiriere nu este intre asociatie si locator (chirias). Penalizarile sunt ale proprietarului.
multumesc frumos dar ea pretinde ca nu achita penalizarea pentruca pe perioada cat a fost situatia de urgenta a fost ceva lege data ca nu se platesc penalizari ,eu nu stiu de asa ceva lege daca cumva stiti de ce este vorba.
Era vorba doar de aminare, pentru contracte inregistrate fiscal si pentru plata chiriei doar :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza in contractul de inchiriere spatiu ContSters75393 ContSters75393 Doresc sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial pe o durata de 3 ani dar am o nelamurire in cazul in care firma nu m-ai da randament pot rezilia ... (vezi toată discuția)
Cine plateste racordarea la utilitati pt un anl nou construit? MCA2014 MCA2014 Buna ziua. Sa va spun povestea a 3 blocuri ANL respectiv a chiriasilor din ele. Dupa lungi asteptari, s-au repartizat 3 blocuri anl adica 42 apartamente. Sunt ... (vezi toată discuția)
Penalitati Ganna Ganna Buna seara, as avea o nelamurire cu privire la modul cum se calculeaza penalitatile la asociatiile de proprietari. In urma unei adunari generale s-a hotarat ... (vezi toată discuția)