avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua, as dori sa știu dacă este legal ca ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua, as dori sa știu dacă este legal ca directorul sa ...

Bună ziua, as dori sa știu dacă este legal ca directorul sa îmi ceara pe. E-mail sa întroduc adresa lui și a inspectorului de geografie în grupurile claselor mele ca să ma asiste la toate orele?
Cel mai recent răspuns: scg , utilizator 00:05, 2 Noiembrie 2020
Depinde ce prevede regulamentul scolii
5545/10 sept 200 art 11 j prevede ca dir unității de învățământ
monitorizează modul în care se desfăşoară activitatea didactică prin intermediul tehnologiei şi al internetului
Întrebarea mea este dacă este corect sa întroduc directorii în grupurile mele cu elevii dacă ei mi-o cer, în prezent eu ma judec cu școala pentru calificativ anual, ca urmare ei au treaba cu mine și în general va spun ca ma de motivează programat. Multunesc
Niciun alt coleg din alte scoli nu a mai auzit de aceasta practic de a întra directorii în grupurile de elevi decât pentru inspecții. Ori eu au spus ca în perioada 2-12 sept va avea loc o inspecție tematica cu tema monitorizării online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restrangere de activitate Mbcristina Mbcristina Sunt profesor de matematica si anul trecut la scoala unde predau, fiind doar 8 clase (32 de ore), pentru stabilirea profesorului cu norma intreaga s-a facut ... (vezi toată discuția)
Legea 63/2011 Radamante Radamante In legea 63/2011( anexa.4 punctul 3) se stabileste ca secretarul șef* beneficiaza de un spor de in \\"limita maximă de 20%\\" si ca acest spor se ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)